Ajankohtaista

Julia Järvimäki liikuntalääketieteeseen erikoistuvana lääkärinä HULA:ssa.

Julia valmistui lääketieteen lisensiaatiksi Oulun yliopistosta 2013 ja hän erikoistuu tällä hetkellä liikuntalääketieteen erikoislääkäriksi HULA:ssa. Työkokemusta Julialla on kertynyt useilta eri erikoisaloilta ja mm. pitkähkö työhistoria Puolustusvoimilla. Julia ratkoo yhtä suurella innolla ja mielenkiinnolla niin huippu-urheilijan kuin vasta liikuntaharrastustaan aloittelevan asiakkaan terveyspulmia.
Osa Julian työstä toteutuu yhteistyönä HULA:n ja Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhean kanssa.

Julian ja muidenkin lääkäreiden vastaanotolle voit varata aikoja nyt myös netissä hula.fi/ajanvaraus/
... See MoreSee Less

Lue lisää..

Tomi Valtanen aloittaa ravitsemusterapeuttina Hulassa!

Tomi Valtanen, TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti, aloittaa elokuussa vastaanotot urheilijoiden ja kuntoilijoiden parissa. Tomin vahvuudet ravitsemuksessa ovat painonhallinta, häiriintynyt syöminen ja syömishäiriö, ruoansulatuskanavan vaivat, suorituskykyä tukeva ruokavalio, raudanpuute ja kasvisruokavalio. Tomi toimii opettajana Itä-Suomen yliopiston urheiluravitsemusopinnoissa ja tekee muun työn ohessa väitöskirjaa urheilijoiden ravitsemuksesta. Lisäksi Tomi kirjoittaa blogia ja tekee videoita erinäisistä ravitsemusaiheista.
... See MoreSee Less

Lue lisää..

2 months ago

Helsingin Urheilulääkäriasema

Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhean Tulevaisuus-seminaaria alustivat kaksi omien alojensa huippuasiantuntijaa ja osaavaa tohtoria: tulevaisuudentutkija Mika Aaltonen ja urheilun rakenteisiin perehtynyt Kati Lehtonen. 👍👍 ... See MoreSee Less

Lue lisää..

2 months ago

Helsingin Urheilulääkäriasema

Henkilön kansikuva ... See MoreSee Less

Lue lisää..
Scroll Up