Lääkärit

Lääkärien vastaanotto

Kaikki asemamme lääkärit ovat urheiluun ja liikuntaan perehtyneitä erikois- tai erikoistuvia lääkäreitä. Heillä on laaja-alainen kokemus toimimisesta urheilijoiden ja joukkueiden lääkäreinä.

Liikuntalääketieteen erikoislääkärien erikoisosaamista ovat kunto- ja huippu-urheiluun sekä liikunnan aloittamiseen liittyvät asiat. Tällaisia ovat mm. akuuttien vammojen ja rasitusvammojen tutkiminen ja hoito, rasitukseen liittyvien hengitys- ja verenkiertoelimistön ongelmien kuten astman, sekä ylikuormitustilan ja rasitukseen liittyvien rytmihäiriöiden tutkiminen ja hoito.

Urheilijoiden ja kuntoilijoiden terveystarkastuksia tehdään niin juniori- kuin maajoukkueurheilijoille sekä kuntoilijoilla ja liikunnan aloittamista suunnitteleville.

Hoitopolku alkaa varaamalla aika lääkärin vastaanotolle. Vastaanotolle hakeutumiseen ei tarvita lähetettä.

Varaa aika lääkärille

Lääkärit:

  • Julia Järvimäki, LL, liikuntalääketieteen erikoislääkäri, Työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri. julia.jarvimaki(at)hula.fi (esittely)
  • Hannu Forstén, LL, liikuntalääketieteeseen erikoistuva lääkäri, hannu.forsten(at)hula.fi (esittely)
  • Anni Timonen-Rautio, LL, liikuntalääketieteeseen erikoistuva lääkäri, anni.timonen(at)hula.fi (esittely)
  • Stefan von Knorring, LL, liikuntalääketieteen erikoislääkäri (esittely)
  • Klaus Köhler, LL, liikuntalääketieteen erikoislääkäri (esittely)
  • Arja Uusitalo, LT, dosentti, ylilääkäri, liikuntalääketieteen erikoislääkäri ja kliinisen fysiologian erikoislääkäri (esittely)

Hinnasto

Vastaanottojen hinta on aikasidonnainen. Erikoislääkärien vastaanotto 30-60 minuuttia noin 100-157 euroa. Erikoistuvan lääkärin vastaanotto 30 minuuttia alkaen 85 euroa. Vastaanoton hinnasta voidaan vähentää KELA-korvaus. Palvelumaksu 24.50 € lisätään käynteihin. Maksetuista käynneistä voi hakea korvausta omalta vakuutusyhtiöltä. Maksutapoina korttimaksu, lasku ja vakuutusyhtiöiden maksusitoumukset.

Takaisin