Tietoa ohjelmasta

 

Tarve ajanmukaiselle ja luotettavalle tiedolle ympäristöolosuhteiden vaikutuksesta fyysiseen suorituskykyyn, terveyteen ja turvallisuuteen on suuri. Uuden EP2 FINLAND -ohjelman alle on koottu Suomen parhaita liikuntafysiologian, fyysisen suorituskyvyn, urheilun ja sotilaskoulutuksen asiantuntijoita ja ammattilaisia tuottamaan tärkeää tietoa ympäristön vaikutuksista eri kohderyhmille. EP2-ohjelman kolme keskeistä tavoitetta ovat:
 
– Urheilumenestyksen, fyysisen suorituskyvyn, turvallisuuden ja terveyden edistäminen urheilijoilla, sotilailla, harrastajilla, työntekijöillä ja kliinisillä ryhmillä.
 
– EP2-ohjelman laajentaminen ja tunnetuksi tekeminen.
 
– Innovaatiomahdollisuuksien lisääminen ympäristöfysiologian alalla.
 
EP2 FINLAND koostuu kolmesta työpaketista ­– kehitys, koulutus ja tutkimus – joiden yhteisenä tavoitteena on tuottaa ja levittää korkeatasoista tietoa kylmän ja kuuman sekä hypoksian ja hyperoksian vaikutuksista. Ohjelman tuottamat tutkimustulokset, artikkelit, videot, infograafit ja opaskirjat ovat kaikkien niiden käytettävissä, ketkä haluavat lisätä tietämystään ympäristön aiheuttamista haasteista ja sen tarjoamista hyödyistä.
 
EP2 FINLAND -tiimi toivottaa teidät tervetulleeksi tutustumaan tarjolla oleviin resursseihin ja syventämään ymmärrystänne ympäristöolosuhteiden mahdollisuuksista ja haasteista!